computerhelpdesk

Computer problemen oplossen

Als webwinkellier zijn twee zaken van levensbelang: dat de webshop altijd online is en dat u de bestellingen kunt verwerken. Het op orde hebben van uw computersystemen en printers is dus van groot belang. Zonder een goede computer bent u als webwinkellier nergens. Uw IT-systemen moeten ten alle tijden goed beveiligd zijn, altijd werken en betrouwbaar zijn. Heeft u te maken met haperende of verouderde systemen, dan kan Webwinkelservice u van dienst zijn.

Oplossen van computerproblemen

Onze klanten weten ons te vinden omtrent alle webwinkel zaken. Maar wij staan ze ook bij voor advies en ondersteuning op het gebied van computeronderhoud en problemen. Vaak zijn computers verouderd qua techniek en niet meer zo snel. Dit geeft irritatie en kost u onnodig veel tijd. Wij kunnen uw systemen opschonen en advies geven over het upgraden van uw systeem.

Heeft u problemen met een programma welke niet wil werken of start uw computer niet meer op? Ook dan kan Webwinkelservice u van dienst zijn. Bel ons of stuur een e-mail en wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen. We kunnen, na uw toestemming, van afstand meekijken in uw systeem of we komen bij u langs. Wij gaan pas weg als uw systeem het weer helemaal doet.

Veel voorkomende computerproblemen

Iedere ondernemer die met een computer werkt heeft zo nu en dan problemen. Het is dan goed om te weten dat u een beroep kunt doen op onze expertise. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met alle computersystemen en randapparatuur. Dit zijn veelvoorkomende problemen waarbij wij u kunnen helpen:

  • Sneller maken van computer
  • Opschonen van harde schijven
  • Updaten van drivers en software
  • Opslag in de cloud
  • Virussen verwijderen
  • Installeren van firewalls
  • Koppelen van computers aan printers
  • Office 365 installeren

Betrouwbaar en vakkundig

Het team van Webwinkelservice heeft veel kennis over computers en elektronica. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen als u een probleem heeft. Wij kunnen ook periodiek onderhoud aan uw systemen uitvoeren. Zo verkleinen we de kans dat er iets mis gaat en u even uit de lucht bent. Neem contact met ons op voor onze prijzen en onderhoudspakketten.