Ontwikkeling webshop

ontwikkeling webshop

Consumenten worden steeds kritischer. Ook online! Juist omdat er geen persoonlijk contact is moet een webshop daar veel tegenover zetten. Of het nu een goede vindbaarheid van producten is, goede fotografie, een heldere omschrijving, snelle levering of een vlotte retourprocedure: alles draait om service, service en nog eens service. Uw klanten moeten het gevoel ervaren dat de webshop een betrouwbare, prettige winkel is. Waar zij op hun wenken worden bediend. Net als in uw winkel.

Bij de ontwikkeling van iedere webshop is uw huidige werkwijze ons uitgangspunt. Bij iedere bestelling ontvangt u een app, waarna de producten worden afgehaald door de transporteur. We maken een koppeling tussen uw webshop en uw kassasoftware, zodat de afboekingen synchroon lopen. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat de betalingen goed verlopen via een beveiligde omgeving.

Aan uw onderneming kunnen meerdere webwinkels worden gekoppeld. Afgebakend per merk, per niche of een andere logische onderverdeling van producten. Vergelijk het maar met een goed uitgedacht schappenplan. Handig voor de klant die op zoek is naar een specifiek product. En goed voor de Google zoekresultaten! Neem contact op met Webwinkelservice.eu en wij adviseren u vrijblijvend over de mogelijkheden.