Socialmedia uitbesteden

Een webwinkel is meer dan een online platform waar je producten kan verkopen. Een webwinkel is onderdeel van de digitale economie en moet daarom op alle fronten boven de concurrentie uitsteken om de aandacht van de consument te trekken.

Dat betekent dat het hele plaatje moet kloppen. Het design, de webteksten, de productpagina’s, de technische ondersteuning, de communicatie naar de klant: met minder dan uitstekend nemen we bij Webwinkelservice.eu geen genoegen.

Het Hele Pakket

Daarom onderscheiden wij ons door het hele pakket voor consumenten uit handen te nemen. Zoals te lezen is op onze pagina: Werkwijze zijn wij het enige platform dat deze service aanbiedt.

Daarnaast betaal je de meest voordelige prijs voor onze service: pas als er een bestelling bij je webshop wordt geplaatst brengen we kosten in rekening. Wij informeren je graag in een vrijblijvend gesprek over alle voordelen van Webwinkelservice.eu of maken een offerte op waarin je het hele plaatje gepresenteerd krijgt.

Het Belang van Sociale Media


Als we de succesformule van een goedlopende webwinkel ontleden komen we al snel uit bij sociale media. Een actieve, goedlopende en aantrekkelijke sociale mediapagina is essentieel voor de verkoop van een webshop. Daarnaast bieden sociale media kanalen de perfecte platformen om te communiceren met klanten en daarnaast om producten, kortingen of nieuwtjes te plaatsen.

Veel webshophouders doen sociale media “erbij”. Dat is een grote fout: wie sociale media onderschat, mist een hoop kansen. Wie de tijd niet heeft om zich bezig te houden met de mogelijkheden die sociale media bieden, kan dit aspect van de webwinkel beter uitbesteden. Webwinkelservice.eu begrijpt namelijk precies hoe een webwinkel succesvol wordt dankzij sociale media.

Liever Sociale Media Los?

Als je er liever voor kiest om bepaalde onderdelen van je webwinkel zelf te regelen, kan je ook losse services door Webwinkelservice.eu laten regelen. Zo hebben wij de expertise en kwaliteit in huis om de sociale media beheer – een essentieel onderdeel van e-commerce – voor je te verzorgen.

Voor slechts €120,- incl. btw per maand zorgen wij ervoor dat je geen moment het contact met je publiek verliest en dat ze updates blijven krijgen over de aanbiedingen van je webwinkel. Zo plaatsen we elke dag een bericht op maar liefst drie verschillende sociale media.

Webwinkelservice.eu werkt als volgt als het verzorgen van sociale media voor een webwinkel:

 
 
  • Eerst maken we kennis met jouw bedrijf. We praten met je en vragen je een vragenlijst in te vullen. Juist die details zijn belangrijk als we de sociale media voor je gaan verzorgen. Wij weten namelijk wat wel en niet werkt.

  • We verdiepen ons verder in jouw bedrijf en in de branche waarin je zit. We kijken naar je producten, je niche en je publiek en maken een effectieve strategie om je doelgroep te bereiken.

  • Vervolgens kan je het beheer van je social mediakanalen deels of geheel aan ons overdragen. Privacy en veiligheid is daarbij een prioriteit van ons team.

  • Vervolgens plaatsen wij binnen drie dagen de eerste posts op Facebook, LinkedIn en Instagram. Dit blijven we doen, en evalueren daarnaast de vooruitgang, monitoren de kanalen en luisteren uiteraard naar je feedback en suggesties.